Skip to main content Skip to search

SZÁMADÓ Vállalati informatikai projektek

business-21856_1280A SZÁMADÓ Vállalati projektek megvalósítása során komplex vállalati megoldásokat valósítunk meg. Ezeknek a során több-kevesebb egyedi szoftverfejlesztéssel megvalósuló funkció is bekerül a megrendelő számára átadásra kerülő rendszerbe. Ezt a megoldást azoknak a közép- és nagyvállalkozásoknak ajánljuk, amelyek kialakult és komplex ügyviteli folyamatokkal működnek, melyek támogatásához hatékony szoftveres támogatásra van szükségük.

Ilyen jellegű projektekre akkor van szükség, amikor a vállalkozás folyamatai olyan egyediséget is tartalmaz, melyet az alaprendszerbe nem lehet beépíteni. A leggyakrabban a gyártó vállalkozások esetében fordul elő ilyen igény, de nem ritka a raktározás, a kereskedelme, vagy a szolgáltatási területen sem.
A SZÁMADÓ vállalati projektek esetében is a munka a feladatok felmérésével, az igények és a folyamatok pontos megismerésével kezdődik. Ezek ismeretében készül el a rendszerterv, ami a kivitelezés alapdokumentuma, amit specifikációnak nevezünk. A specifikáció elkészítése során nagyon szorosan együtt kell, működjünk a megrendelővel, a szövegezésben erősen támaszkodunk az észrevételeire.
A megvalósítás a specifikációban leírtak alapján történik, és részben az alaprendszerben már meglévő tudásokra, részben pedig az egyedileg elkészítésre kerülő funkciókra épül. Ennek köszönhetően a specifikáció véglegesítését követően párhuzamosan indulhat el a programozás és az alaprendszeri funkciók oktatása a helyi kulcsfelhasználók számára.
A SZÁMADÓ Projekt megoldásokra egyedi árajánlatot készítünk.
A több telephelyes, esetleg távmunkában is dolgozó, illetve gyakran utazó munkatársakat foglalkoztató szervezetek is jól használhatják a megoldásokat, hiszen többféle lehetőség nyílik a különböző telephelyek és munkatársak egy rendszerbe kapcsolására. (Lásd: internetes megoldások.)