Skip to main content Skip to search

SZÁMADÓ Mini Projektek

pattern-background-1245991_960_720A SZÁMADÓ Mini Projektek során nem alkalmazunk egyedi programozási eljárásokat, azonban a teljes SZÁMADÓ rendszer valamennyi eszköze és paramétere kerül bevetésre a kívánt cél elérésében. A bevezetést irányító rendszermérnök dönti el az alkalmazás összetételét, és alakítja ki az adatrögzítési és lekérdezési eljárásokat.

Az ár alapvetően a licenszdíj és a bevezetésre fordított rendszermérnöki ráfordítás alapján kerül kialakításra.

A Mini Projektek előnye, hogy nagy tudású, sokoldalú, számos lehetőséggel rendelkező informatikai termék vethető használatba úgy, hogy a bevezetés 1-3 hónap alatt elvégezhető, és ennek köszönhetően a projekt ár is kedvezően alakulhat.
Ráadásul szinte minden gazdasági körülményhez lehet valamilyen megoldást találni, kereskedelem, export, import, termelés, rendelések kezelése, és persze a számvitel teljes területét beleértve.
A Mini Projekt a következő esetekben ajánlható, és vezethető be hatékonyan:

  • Amikor a vállalkozásnak már vannak saját „egyedi” folyamatai, de ezek bonyolultsága nem tesz programfejlesztést szükségessé, a SZÁMADÓ eszközeinek megfelelő hadrendbe állításával meg lehet azokat oldani.
  • Amikor a többhónapos bevezetésre nincs mód. Ilyenkor egy gyors Mini Projekt bevezetéssel gyorsan el lehet indítani a rendszert. A vállalkozás növekedésével azonban egy újabb projekt keretében már könnyen lehet az újabb körülményekhez igazodni.

A SZÁMADÓ Mini Projekt megoldásokra egyedi árajánlatot készítünk.