Skip to main content Skip to search

Projekttervező

scale-535235_1280A Menedzsmentrendszerek sorába illeszkedő SZÁMADÓ-20 projekttervező modul feladata a vállalatnál – belső, vagy külső megbízásból – folyó projektek, vagy projekt-szerűen működő folyamatok tervezése, irányítása és követése.

A SZÁMADÓ-20 projekttervező modullal nagymértékben növelhető a projektek kezelésének hatékonysága. A felület lehetőséget biztosít arra, hogy megtervezzük az elvégzendő munkánkat, az egyes fázisokhoz határidőket, és felelősöket rendeljünk. A projekt megtervezése után a teljes munkamenet idődiagramon is ábrázolható, az elkészült projektterv kinyomtatható, és a megrendelőnek elküldhető elfogadásra, illetve szükség esetén tovább módosítható. A projektterv elfogadása után a teljes ajánlati anyag a rendszerből elkészíthető, a vállalatirányítási rendszerből származó adatok felhasználásával.

További lehetőséget tartogat a SZÁMADÓ projekttervező  és az eseménymenedzser integrálása: a projekt során felmerülő feladatok (“végrehajtási utasítások”) bekerülhetnek az esemény menedzserbe, ahol egészen pontosan és részletesen lehet végigvezetni az egyes projekt fázisokhoz tartozó alesemények alakulását, számon lehet kérni az egyes események végrehajtását. A feladatok készre jelentése az esemény menedzserben pedig információt ad a menedzsmentnek a projektek állásról.