Skip to main content Skip to search

Eseménymenedzser

background-image-653352_1280A Menedzsmentrendszerek sorába illeszkedő SZÁMADÓ eseménymenedzser modul feladata a csoportmunka, a vállalaton belüli folyamatok támogatása. Segíti a vállalatvezetést követni és kontrollálni a cégnél zajló folyamatokat, eseményeket, pontos és naprakész információt szolgáltat az egyes feladatok elintézettségi fokáról, lezárásáról, illetve a késlekedés felelőséről.

Minden vállalkozásban fontos, hogy az elindított folyamatok, követhető legyen az egyes ügyek státusza, megnyugtatóan lezáródjanak, ne rontsák a hatékonyságot félreértések vagy függőben hagyott kérdések. A SZÁMADÓ eseménymenedzser használatával nincs többé elveszett esemény, felvetés, kezdeményezés, a feladatkiosztás pontos és átlátható, ami segíti a tisztességesen dolgozó kollegák munkáját, a vezetés számára pedig átlátható képet biztosít. Az eseménymenedzser pontosan követhetővé teszi az utasítások kiadását, határidejét és végrehajtását, így mindenki számára világos helyzetet eredményez. Nem csak az egyszerű “feladatkiosztás-készre jelentés” típusú folyamatokra alkalmazható az esemény menedzser, hanem események sorozata is létrehozható, dokumentumok láncolásával, több kontrollpont beiktatásával

Az eseménymenedzser egy rugalmas keretrendszer, amely a testreszabás és rendszerbevezetés után nyeri el végső funkcióját. Ennek során a vállalkozás a SZÁMADÓ szakembereinek támogatásával tisztázza, hogy mely folyamatok követése, kézben tartása és ellenőrzése a legfontosabb a menedzsment számára – ezek kerülnek be elsőként a rendszerbe, ám később a folyamatok pontosíthatók, módosíthatók. A minőségbiztosítással rendelkező, vagy éppen bevezető vállalkozások életét is jelentősen megkönnyíti az eseménymenedzser használata, hiszen a rendszer automatikusan biztosítja a folyamatok dokumentáltságát, így a minőségbiztosítási rendszer működtetése lényegesen kevesebb élőmunka ráfordítással, és nagyon nagy hatékonysággal valósítható meg.